Activiteiten en ontmoeten

Op zoek naar leuke, creatieve, sportieve of leerzame activiteiten? Wilt u graag iets doen of gewoon anderen ontmoeten en samen praten?

In wijkcentra, sociëteiten, bij verzorgingshuizen, in de bibliotheek; er is altijd wel een locatie bij u in de buurt waar u terecht kunt om samen met anderen iets te doen.

Even samen een hapje eten, een spelletje spelen, een wandeling maken, een gesprek voeren of een cursus volgen; ook voor u is er iets te doen. 

Meer weten over wat er waar te doen is? Of wilt u liever eerst meer informatie over wat het beste past bij uw wensen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 
 


Liever niet in een (grote) groep iets ondernemen? Het is ook mogelijk om met een iemand af te spreken. Gewoon om te praten of om een wandeling te maken. Wij vertellen graag wat er mogelijk is en helpen graag bij het zoeken naar een activiteit die past. Dankzij de inzet van talloze vrijwilligers is het voor ons mogelijk om verschillende activiteiten te organiseren. In groepen of 1 op 1. 

Ook in de zomermaanden zijn er op verschillende plekken in Hengelo activiteiten en ontmoetingsmogelijkheden.

Zomerprogramma
In dit overzicht ziet u per stadsdeel wat er waar en wanneer te doen is. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...