Ouderen

Medewerkers van Wijkracht Ouderen Hengelo geven ondersteuning aan inwoners van Hengelo. Een advies van Wijkracht Ouderen Hengelo kost  niets. De medewerkers werken samen in wijkteams met verschillende ondersteuners: de ouderenadviseur, ondersteuners voor mantelzorgers en voor mensen met een beperking, maatschappelijk werkers, sociaal makelaar en de schakelwijkverpleegkundige. VoorTurkse, Suryoyo en Arabischsprekende ouderen zijn medewerkers die deze taal spreken.

Er zijn de volgende wijkteams in de verschillende wijken:

We bieden informatie, advies, ondersteuning cursussen en activiteiten afgestemd op de ouder wordende mens. Dat doen we op verschillende manieren; met onze ouderenadviseurs, onze vrijwilligers, met het informatiewijzer boekje, met cursussen en bijeenkomsten en online. Zo is op de Informatiewijzer Hengelo ook veel informatie (en contactgegevens) te vinden. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...