Volwassenen

Hoe ouder, hoe wijzer? Op elk moment in het leven kunnen er situaties ontstaan waar je geen raad mee weet. Familie, vrienden of collega's kunnen je dan vaak ondersteunen en voorzien van informatie of adviezen. Dit lukt niet altijd. Soms hebben ze zelf de kennis niet, soms is er niemand in de buurt om je te helpen en soms wil je zelf liever hulp van een buitenstaander. In al die situaties is Wijkracht er voor jou. Onze professionals en vrijwilligers luisteren naar je, ondersteunen waar nodig en bieden informatie en advies. Even op ons leunen om daarna de draad weer op te pakken. Dat kan bij Wijkracht. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...