Bezoekdienst

Een goed gesprek, afleiding of iemand die naar u omkijkt kan veel betekenen. Heeft u in de nabijheid niemand om even gezellig mee samen te zijn of mist u contact met anderen. Hulpdienst Hengelo heeft vrijwilligers die mensen bezoeken en goed kunnen luisteren. Als u het fijn vindt dan gaan zij met u op  pad of wordt er iets ondernomen. 

Het kan ook zijn dat u het prettig vindt om bezoek te ontvangen omdat u zich zorgen maakt om uw partner of een familielid. Bijvoorbeeld bij dementie of omdat u mantelzorger bent. Ook als uw partner overleden is kan het fijn zijn om daarover te kunnen praten met mensen die weten hoe dat is. Hulpdienst Hengelo biedt verschillende diensten aan die u of uw partner kunnen ondersteunen. Deze worden uitgevoerd door vrijwilligers. 

  • Gezelligheid en contact 
  • Ondernemende vrijwilliger ((duo) fietsen, wandelen, spelletjes) 
  • Voor mensen met beginnende dementie 
  • Mantelzorg ondersteuning
  • Bezoekdienst Weduwen en Weduwnaars 


Informatie, aanmelden en contact
Wilt u bezoek ontvangen? U mag een mail sturen naar hulpdiensthengelo@wijkracht.nl of bellen met Wijkracht: 088 945 57 22.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...