Taalondersteuning

Taalpunt Hengelo bestaat sinds februari 2013 en heeft tot doel de inwoners van Hengelo die beter willen leren lezen, schrijven en spreken goed en snel van dienst te zijn. Eén loket en één aanspreekpunt voor alle vragen over taal. Zo willen wij de maatschappelijke participatie bevorderen en de kans op werk vergroten. Taal is meedoen!

Taalpunt Hengelo is een samenwerkingsverband van 5 partners: Wijkracht, Bibliotheek Hengelo, ROC van Twente, Gemeente Hengelo en de Stichting Lezen en Schrijven.

Taalpunt Hengelo
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
www.taalpunthengelo.nl 

Meer weten? Bel ons op nummer  088 945 57 22. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...