Wijkracht Academie

Talent laten groeien! Dat doen wij graag. Hoe? Door onze kennis en die van vele andere met jullie te delen. Met onze Wijkracht Academie bieden wij vrijwilligers, mantelzorgers,ouderen, ouders, professionals, eigenlijk iedereen die iets wil leren de mogelijkheid om dat te doen.

De Wijkracht Academie biedt trainingen, cursussen en bijeenkomsten over verschillende onderwerpen. Van jong tot oud kan bij de Wijkracht Academie terecht. Zo bieden we sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen, cursussen voor mantelzorgers, mindful opvoeden voor ouders en nog veel meer. Op de eigen website www.wijkrachtacademie.nl vind je het actuele aanbod. 

 

 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...