Administratieve hulp

Door omstandigheden kan de binnenkomende post zich opstapelen. Wij bieden ondersteuning bij het ordenen, opzetten en bijhouden van de financiële administratie. Ook als er sprake is van een betalingsachterstanden kunt u bij ons terecht.

Brievenhulp
Ontvangt u weleens een brief of e-mail waarvan u de inhoud niet begrijpt? Of een formulier en u heeft geen idee hoe dit ingevuld moet worden? Wij helpen u bij het lezen en begrijpen en geven uitleg en advies. Loop gratis binnen tijdens onze openingstijden: 

Bibliotheek centrum, Beursstraat 34

  • Ieder maandag van 14:00 uur tot 16:00 uur en 
  • Iedere dinsdag van 10:00 uur tot 12:00 uur 

Informatie, aanmelden en contact
Wilt u een administratieve hulp thuis ontvangen? U mag een mail sturen naar hulpdiensthengelo@wijkracht.nl of bellen met Wijkracht: 088 945 57 22

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...