Wijkhuys Weidedorp

Kom gezellig buurten aan de Curaçaostraat 10 te Hengelo. Daar vind je Wijkhuys Weidedorp. Dit is een van de drie Wijkhuyzen van Wijkracht in Hengelo. Wijkhuys Weidedorp is een plek voor iedereen en vooral voor diegene die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en voor iedereen uit stadsdeel midden. Er is een inspirerend programma uitgevoerd door vrijwilligers en beroepskrachten.

Ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een praatje of gezelschap. Dit kan al heel eenvoudig door een kopje koffie te komen drinken. Of even lekker ontspannen met een activiteit als wandelen of een kaartje leggen. Daarbij zijn we ook nooit te oud om te leren. Kom bijvoorbeeld een keertje meehelpen met de lunch of heb je zelf een hobby die je anderen wilt leren? Dat kan in overleg bij Wijkhuys Weidedorp. Misschien heeft u zelf nog wensen of ideeën? We horen ze graag!

Kom gezellig buurten

Zien wij u binnenkort ook in Wijkhuys Weidedorp?
De koffie staat voor u klaar,
wij heten u van harte welkom!

Programma 

Wijkhuys Weidedorp is van maandag tot en met donderdag geopend van 10. 00 uur tot 16.00 uur. Op vrijdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur  Hier vindt u het programma.

Fit met Weidedorp

Fit met Weidedorp is voor iedereen toegankelijk. Er wordt rekening gehouden met een ieders mogelijkheden. Stap voor stap werken we aan uw fitheid.
Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Wijkhuys Weidedorp
Curaçaostraat 10, 7556 TM Hengelo
mail: wijkhuysweidedorp@wijkracht.nl
telefoon: 088-9455930

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...