Vergeetachtigheid

Waar liggen de sleutels ook alweer? Wat moest ik nu ook alweer halen? Iedereen vergeet weleens iets en dat hoeft niet erg te zijn. Wanneer u zich zorgen maakt over uw vergeetachtigheid of dat van een dierbare, is het verstandig om advies te vragen. Dit kan bij uw huisarts, de geheugenpoli van Ziekenhuisgroep Twente en ook bij Wijkracht. 

Wijkracht biedt informatie, advies, ondersteuning en trainingen op het gebied van geheugen. Zo is er het Alzheimer Café Hengelo, geheugentraining, training omgaan met dementie en DemenTalent; vrijwilligerswerk voor mensen met dementie. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...