Wijkhuys Nijverheid

Kom gezellig buurten aan de Wilderinksstraat 5-9 in Hengelo zuid. Dit is één van de drie Wijkhuyzen van Wijkracht in Hengelo. Wijkhuys Nijverheid is een plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en zich te ontwikkelen. Er is een inspirerend programma, veelal uitgevoerd door vrijwilligers, met ondersteuning van beroepskrachten.
Ook is dagbeleving De Schakel van Carintreggeland hier te vinden. Zij zijn op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig in ons Wijkhuys. De dagbeleving wordt bezocht door de actieve senior met een indicatie. 

Dagelijks Programma

Elke dag zijn er diverse activiteiten te beleven. Van fysiogym tot mannenpraatgroep en van eetgroep tot een kaartje leggen. Voor elk wat wils. Hebt u zelf wensen of ideeën, of wilt u zich inzetten voor het Wijkhuys? Wij horen het graag!

Hier vindt u het programma met daarop de inloop en vaste activiteiten die wij aanbieden. Iets leuks gezien? Meldt u aan! Nieuwsgierig geworden naar ons Wijkhuys Nijverheid? Wandel rustig een
keer bij ons binnen en neem een kijkje.

Ontmoeten

Zien wij u binnenkort ook in Wijkhuys Nijverheid?
De koffie staat voor u klaar,
wij heten u van harte welkom!

Wijkhuys Nijverheid
Wilderinksstraat 5-9
7555 DS Hengelo
Mail: wijkhuysnijverheid@wijkracht.nl
tel: 088 – 945 59 40

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...