Bewegen en sporten

In beweging blijven is belangrijk voor jong én oud. Door te bewegen voelt u zich fitter. Bewegen zorgt voor een betere coördinatie en bewegen bevordert het immuunsysteem. Door samen met anderen te bewegen ontmoet u nieuwe mensen en het is gezellig.

Voor elk wat wils

Voor iedereen is er een sport te vinden in Hengelo. Van fietsen en wandelen tot Tai Chi en koersbal. Voor mensen die van muziek en dansen houden, zijn er cursussen zoals Bewegen op muziek, Countryline, Dans Internationaal, Dansmix en Stijldans. Verspreid over heel Hengelo vinden gymnastiek cursussen plaats. Ook is er Keep fit, Zumba Gold (moderne fitness) en Yoga. Te veel om op te noemen. Het aanbod van Wijkracht Ouderen is bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder. Voor jongere mensen heeft Wijkracht ook verschillende beweegactiviteiten. 

Duur van het seizoen

Het programma met beweegactiviteiten loopt van september t/m mei. In de maanden juli en augustus ligt het vaste jaarprogramma stil.

Programma

Bekijk hier het programma met beweegactiviteiten. In dit overzicht vindt u per stadsdeel de activiteiten, locaties, kosten en contactgegevens. 

 


Informatie of opgeven?
U kunt altijd vrijblijvend en zonder opgaaf vooraf een les bijwonen. Voor actuele informatie over de activiteiten, lestijden en locaties kunt u het beste met ons bellen of mailen; 088 645 57 22 of info@wijkracht.nl

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...