Praktische hulp

Of het nu gaat om klussen in of om het huis, het halen van boodschappen of hulp bij de administratie; er zijn vrijwilligers en organisaties die u graag helpen. De Hulpdienst Hengelo (onderdeel van Wijkracht) biedt op verschillende manieren praktische hulp. Lees er hier meer over of bel of mail ons met de vraag en wij helpen u op weg.

Voor vragen over hulpmiddelen zoals een rollator, douchestoel of traplift kunt u het beste contact opnemen met het Zorgloket Hengelo 074 245 91 31.

Contact

Wij zijn iedere ochtend van 09:00 uur tot 11:00 uur bereikbaar op 088 945 57 30. Buiten deze tijden wordt u doorgeschakeld naar het zorgloket. 

 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...