ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is sociaal vervoer door vrijwilligers voor mensen die minder mobiel zijn en geen redelijk vervoersalternatief hebben. Heeft u geen andere optie om vervoerd te worden (denk aan familie, vrienden, openbaar vervoer, een Wmo vervoerspas) dan kunt u een rit aanvragen. Ook als u een taxi kunt betalen, komt u niet in aanmerking voor ANWB AutoMaatje.

Vrijwilligers
Vrijwilligers rijden u met hun eigen auto naar uw bestemming en terug. Hiervoor geldt dat wij geen vervoersplicht hebben. U stelt de vraag en wij kijken of we dit voor u kunnen regelen. Houdt u er rekening mee dat wij zeker 2 dagen nodig hebben om een vrijwilliger te zoeken.

Onkostenvergoeding
De onkostenvergoeding is € 0,30 cent per kilometer exclusief parkeerkosten. Deze vergoeding is tijdelijk verhoogd naar € 0,35 in verband met de hoge brandstofprijzen.

Contact
ANWB AutoMaatje Hengelo is bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 14.00 uur op nummer 088 367 26 20.
Per mail: automaatjehengelo@wijkracht.nl 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...