Hulpdienst

Soms is er niemand in de directe omgeving die de helpende hand kan bieden. Familie of vrienden wonen te ver weg en buren zijn bijvoorbeeld op leeftijd. Wij helpen dan graag! Hulpdienst Hengelo is er voor jong en oud, chronisch zieken, mensen met een beperking en mantelzorgers. De praktische hulp is bestemd voor mensen met een kleine beurs en/of een klein netwerk. 

Hulpdienst Hengelo biedt ondersteuning op diverse (praktische) gebieden. Met 150 vrijwilligers zijn wij in heel Hengelo actief om mensen te ondersteunen. Hulpdienst Hengelo biedt:

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig is. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...