Loes opvoedondersteuning

Bij Loes kun je terecht voor vragen, informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Als ouder of mede-opvoeder kom je vaak voor vragen te staan en meestal lukt het zelf wel om een antwoord te vinden. Maar blijf je twijfelen? Het kan dan helpen om hierover van gedachten te wisselen met een opvoedondersteuner van Loes. 

Loes Hengelo is bereikbaar: 

Langskomen?
Of kom langs tijdens ons inloopspreekuur in de Bibliotheek Hengelo Stad/Ontwikkelplein 2e verdieping 

  • Elke dinsdag tussen 15.00 -17.00 uur 
  • Elke donderdag tussen 10.30 -12.30 uur  

Een afspraak maken is niet nodig.

 

Online informatie
Bezoek ook eens de website: www.loes.nl. Hier vind je praktische tips en de agenda met allerlei leuke en informatieve workshops, trainingen en thema-avonden. Op zoek naar inspirerende informatiefilmpjes? Loes heeft ook haar eigen YouTube kanaal.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...