Loes opvoedondersteuning

Wil je ze af en toe achter het behang plakken? Wil je meer rust in huis of heb je vragen over de ontwikkeling van je kind? Loes geeft informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Naast een goede website is Loes op verschillende plekken aanwezig met toegankelijke inlooppunten. Hier kun je terecht met vragen en voor informatie. In Hengelo vind je aan de Johannaweg 26 in Hengelo.

Medewerkers
Loes werkt met deskundigen op het gebied van opvoeden. Deze zogeheten Loes-medewerkers beantwoorden je telefonische of online vragen en zijn aanwezig in de Loes-inlooppunten. Ze volgen een speciale opleiding: Triple P.

Informatie
Naast het beantwoorden van al je vragen over opvoeden en opgroeien, organiseert Loes ook regelmatig leuke en informatieve workshops, trainingen en thema-avonden. Kijk voor het actuele aanbod in de agenda op www.loes.nl.


Contact

De medewerkers van Loes Hengelo zijn aanwezig van maandag t/m donderdag van 13.30-16.30 uur. Je kunt ze telefonisch bereiken op (088) 945 57 10. Persoonlijk binnenlopen mag natuurlijk ook! Je vindt Loes aan de Johannaweg 26 in Hengelo. In coronatijd werken we alleen op afspraak en vragen wij je een mondkapje te dragen tijdens fysieke afspraken. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...