Vrijwilligers(werk)

In Nederland is vrijwilligerswerk onderdeel van de cultuur. Wij vinden het normaal om elkaar te helpen en te ondersteunen. Kijk naar de vrijwilligers in verzorgingshuizen, bij de sportverenigingen, in buurthuizen en op veel meer plekken. Zonder vrijwillige inzet van burgers waren veel activiteiten niet meer mogelijk. Het werven van vrijwilligers en het goed inzetten van hun talenten is cruciaal, net als het waken voor overbelasting.

Wijkracht werkt met vrijwilligers en ondersteunt andere organisaties bij het werven van vrijwilligers en alles wat daarbij komt kijken. 

 

 

Wijkracht vrijwilligerswerk Hengelo vind je in de bibliotheek aan de Beursstraat. Op de website vind je meer informatie en de vacaturebank.

Wil jij als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken? Of kan jouw organisatie/vereniging wel vrijwilligers gebruiken? Kijk dan op www.wijkrachtvrijwilligerswerk.nl
 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...