Informatiewijzer

Iedere twee jaar stellen we het boekje Informatiewijzer Ouderen Hengelo samen. In dit boekje staat praktische en handige informatie over ouder worden in Hengelo. Het boekje vindt u op veel openbare plekken in Hengelo. Bij het Zorgloket, de bibliotheken, in wijkcentra, bij Wijkracht (Johannaweg 26), in de Waterstaatskerk en ook bij Welbions. U kunt het boekje hier gratis meenemen. Ook huisartsen, wijkverpleging en andere professionals ontvangen van Wijkracht dit boekje. 

Het boekje kunt u ook hier digitaal bekijken (pdf bestand). 

Boekje thuis ontvangen?
Voor ouderen en mantelzorgers voor wie het lastig is zelf een boekje op te halen, bestaat er ook de mogelijkheid de informatiewijzer op te laten sturen. Stuur een berichtje naar info@wijkracht.nl of bel met de receptie van Wijkracht 088 945 57 22.
 

Naast het boekje met informatie over ouder worden is er de website www.informatiewijzerhengelo.nl. Op deze website staat informatie over verschillende onderwerpen. Van informatie over opvoeden en gezondheid tot informatie over geldzaken en activiteiten.

Onder het kopje ouder worden op www.informatiewijzerhengelo.nl vindt u verschillende onderwerpen waar ook u misschien mee te maken heeft en waar u meer over wilt weten. Op deze website leest u korte informatie en vindt u contactgegevens van organisaties die u verder kunnen helpen. 

De Informatiewijzer Hengelo is een initiatief van de gemeente Hengelo en Wijkracht. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...