Zingeving

Al die ervaringen, herinneringen, anekdotes en avonturen; hoe ouder u bent, hoe waardevoller ze voor u en voor anderen zijn. Uw levensverhaal is uniek. Het is waardevol om dit vast te leggen; in woorden en beelden. Wilt u uw levensboek samen laten stellen? Wijkracht Ouderen helpt u daarbij. Met vrijwilligers die met u in gesprek gaan en uw verhaal aanhoren, opschrijven en verwerken in een 'levensboek'. 

Gesprekken
Bij het ouder worden krijgt u ook te maken met moeilijke periodes; verlies van dierbaren, eenzaamheid, minder goede gezondheid. Het is soms fijn om hierover te praten met anderen. Soms zijn er geen familieleden of vrienden in de buurt. En soms is het juist ook fijner om er met een 'onbekende' over te praten. Wijkracht Ouderen biedt met ZIN-IN geschoolde vrijwilligers die met u in gesprek gaan. Samen bepaald u hoe vaak de gesprekken plaatsvinden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...