We worden in Nederland steeds ouder. Kwaliteit van leven speelt een belangrijke rol bij het ouder worden.

Eenzaamheid, zelfredzaamheid, bewegen en het versterken van het persoonlijk netwerk zijn voor Wijkracht aandachtspunten. Door actief met ouderen in contact te zijn werken we aan deze onderdelen.

We bieden informatie, cursussen en activiteiten afgestemd op de ouder wordende mens. Op de website van welzijn ouderen Hengelo (onderdeel van Wijkracht) vind je meer informatie over wat wij (en anderen) ouderen in Hengelo bieden. Op de Informatiewijzer Hengelo is ook veel informatie (en contactgegevens) te vinden. 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...